Dr. Varga Emma

1996-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2007-ig az I. sz. Belgyógyászati Klinikán dolgoztam, ahol hazai és nemzetközi szinten is elismert, kitűnő szakemberektől tanulhattam. Az endokrinológiai munkacsoporthoz 2000-ben csatlakoztam, majd 2003-tól az Endokrinológiai Tanszék szakrendeléseinek munkájába is bekapcsolódtam. 2002-ben belgyógyászatból, majd 2007-ben endokrinológiából tettem szakvizsgát.

2007-től Magyarország első magánkórháza, a Telki Magánkórház belgyógyász, endokrinológusaként dolgoztam.

A Budapest Medical Orvosközpontban endokrinológiai magánrendelésemen elsősorban a pajzsmirigy betegségek kivizsgálását és kezelését végzem, de gyakran fordulnak hozzám PCOS,inzulin rezisztencia,szénhidrát anyagcsere rendellenességei,menstruációs zavarok, a meddőség, az agyalapi mirigy működészavarának (pl. rendellenes tejelválasztás) kivizsgálása, a magas vérnyomás, elhízás hátterében álló esetleges hormonális ok tisztázása céljából.

Klinikánkon együttműködve a társszakmákkal,/nőgyógyászat,ultrahang,urológia / célom a betegek gyors, komplex kivizsgálása és kezelése. Laborunkban a szükséges hormonvizsgálatok helyben,kényelmesen,várólista nélkül elérhetőek, segítve a pontos diagnózis,majd a szükséges kezelés felállítását.