Bemutatkozás

Budakeszi Medical Orvosközpont

Budakeszi, a budai kerületek és a Zsámbéki medence lakóinak magán egészségügyi ellátására hoztuk létre a Budakeszi Medical Orvosközpontot. Beutaló, várólista nélkül kulturált környezetben várják magasan képzett szakorvosaink. A gyógyításban eltöltött több évtizedes tapasztalatunk segíti betegeink mielőbbi teljes gyógyulását.

Nőgyógyászat

Nőgyógyászati magánrendelésünkön egyrészt a panaszmentes páciensek szűrővizsgálatát végezzük. A nőgyógyászati szűrővizsgálat, a méhnyak cytológia és a kismedencei szervek ultrahang vizsgálata minden már házaséletet élő panaszmentes nő számára évente javasolt. A nőgyógyászati panasszal érkezők számára széles körű diagnosztikai eszköztár áll rendelkezésre. A magas minőségű ultrahang készülék, a kiterjesztett méhnyak cytológia- a "MEDSERV" plussz- és a HPV tipizálás mellett teljeskörű mikrobiológiai vizsgálatok, STD csomagok, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Gardnerella, Neisseria, általános baktérium és gomba vizsgálatok, vérvizsgálatok segítik a panaszok okának pontos feltárását. Terhesgondozáshoz vérvételi laborral helyben rendelkezünk, ugyanúgy CTG/NST vizsgálattal is. Igény esetén szüléshez és nőgyógyászati műtétekhez kórházi hátteret biztosítunk. A vizsgálatok leleteit emailben rövid határidővel juttatjuk el betegeinkhez.

Endokrinológia

Endokrinológiai rendelésünkön belgyógyász endokrinológus szakorvosaink a hormonális rendellenességek kivizsgálását és kezelését végzik. Indokolatlan testsúly változások, fokozott szőrnövekedés, zsíros, pattanásos bőr, striák, hajhullás, menstruációs zavarok, meddőség esetén endokrinológiai kivizsgálás szükséges. A pajzsmirigy gyulladása, alul vagy túlműködése, pajzsmirigy műtét utáni utánkövetés, a növekedési zavarok, inzulin rezisztencia, PCOS, elhízás, cukorbetegség kivizsgálása az endokrinológus feladata. Mivel klinikánkon teljes körű labordiagnosztika és ultrahang rendelés működik, az endokrinológiai kórképek kivizsgálását és kezelését a társszakmák bevonásával helyben el tudjuk végezni. A labor eredményeket rövid határidővel emailben küldjük pácienseinknek. A hormontermelő szervek krónikus betegségei rendszeres endokrinológiai kontrollvizsgálatot tesznek szükségessé, melyre várólista nélkül biztosítunk előjegyzést. Belgyógyász- endokrinológus szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal várják pácienseiket.

Belgyógyászat

Belgyógyászati rendelésünkön részben a panaszmentes páciensek szűrővizsgálatát végezzük. Cégek munkahelyi szűrését is vállaljuk. Családi és manager szűréseket is végzünk. A magas vérnyomás okának feltárásához és a gyógyszeres kezeléséhez 24 órás vérnyomásmérés, 24 órás EKG, terheléses EKG és szív ultrahang intézetünkben működik. Magas koleszterin, triglicerid, a cukorbetegség diagnosztikája és kezelése elérhető belgyógyászati rendelésünkön. A májat és a gyomor-bélrendszert érintő betegségekkel szintén belgyógyászaink foglalkoznak. Pajzsmirigy problémák diagnosztikájához és kezeléséhez laborunk és ultrahang rendeléseink nyújtanak segítséget belgyógyászainknak.

Kardiológia

Kardiológiai rendelésünkön részben a panaszmentes páciensek szűrővizsgálatát végezzük. Nyugalmi EKG, terheléses EKG, 24 órás EKG, 24 órás vérnyomásmérés, szív ultrahang vizsgálatok segítik a még panaszokat nem okozó szív-érrendszeri betegségek mielőbbi feltárását. Fiatalok,sportolók, várandósok kardiológiai állapot felmérése és a műtét előtti kardiológiai kivizsgálás szintén elérhető rendelésünkön.

Milyen panasz esetén kell kardiológushoz fordulni?

Fulladás, mellkasi fájdalom, szívdobogás-palpitáció érzet, végtag ödéma, de terhelő családi körelőzmény esetén is feltétlenül jelentkezzen kardiológusnál. Magas vérnyomás, magas koleszterin, emelkedett vérzsir, vércukor,dohányzás, elhízás esetén rendszeres kardiológiai vizsgálata javasolt. 40 éves kor felett panaszmenteseknél is éves kardiológiai szűrés ajánlott. Kardiológus szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal várják a Budakeszi Medical Orvosközpontban.

Teljes körű ultrahang rendelés

  • Emlő ultrahang
  • Pajzsmirigy ultrahang
  • Hasi ultrahang
  • Izületi ultrahang
  • Nyaki ér ultrahang
  • Végtagi ér ultrahang
  • Lágyrész ultrahang
  • Csecsemők ultrahangos szűrővizsgálata (hasi, csípő, koponya UH szűrés)
  • Gyermek ultrahang vizsgálatok

Foglalkozás egészségügy

Labordiagnosztika

Teljeskörű labordiagnosztikai szolgáltatásaink várólista és beutaló nélkül érhetőek el pácienseink részére. Szakorvosaink által összeállított kedvezményes labor csomagjaink segítik a gyors diagnózis felállítását. A labor leleteket rövid határidővel emailben küldjük el pácienseink részére. A labor árlistákat és csomag ajánlatainkat ezen a linken tudja megtekinteni.

Kórházi hátterünk lehetőséget biztosít fekvőbeteg ellátást igénylő ellátásra.

Magyar biztosítással nem rendelkező pácienseink számára magánkórházi ellátást szervezünk jól képzett szakemberek bevonásával.