Budakeszi Medical Orvosközpont

Budakeszi, a budai kerületek és a Zsámbéki medence lakóinak magán egészségügyi ellátására hoztuk létre a Budakeszi Medical Orvosközpontot. Beutaló, várólista nélkül kulturált környezetben várják magasan képzett szakorvosaink. A gyógyításban eltöltött több évtizedes tapasztalatunk segíti betegeink mielőbbi teljes gyógyulását.

Nőgyógyászat

Nőgyógyászati magánrendelésünkön egyrészt a panaszmentes páciensek szűrővizsgálatát végezzük. A nőgyógyászati szűrővizsgálat, a méhnyak cytológia és a kismedencei szervek ultrahang vizsgálata minden már házaséletet élő panaszmentes nő számára évente javasolt. A nőgyógyászati panasszal érkezők számára széles körű diagnosztikai eszköztár áll rendelkezésre. A magas minőségű ultrahang készülék, a kiterjesztett méhnyak cytológia- a "MEDSERV" plussz- és a HPV tipizálás mellett teljeskörű mikrobiológiai vizsgálatok, STD csomagok, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Gardnerella, Neisseria, általános baktérium és gomba vizsgálatok, vérvizsgálatok segítik a panaszok okának pontos feltárását. Terhesgondozáshoz vérvételi laborral helyben rendelkezünk, ugyanúgy CTG/NST vizsgálattal is. A vizsgálatok leleteit emailben rövid határidővel juttatjuk el betegeinkhez.

Endokrinológia

Endokrinológiai rendelésünkön belgyógyász endokrinológus szakorvosaink a hormonális rendellenességek kivizsgálását és kezelését végzik. Indokolatlan testsúly változások, fokozott szőrnövekedés, zsíros, pattanásos bőr, striák, hajhullás, menstruációs zavarok, meddőség esetén endokrinológiai kivizsgálás szükséges. A pajzsmirigy gyulladása, alul vagy túlműködése, pajzsmirigy műtét utáni utánkövetés, a növekedési zavarok, inzulin rezisztencia, PCOS, elhízás, cukorbetegség kivizsgálása az endokrinológus feladata. Mivel klinikánkon teljes körű labordiagnosztika és ultrahang rendelés működik, az endokrinológiai kórképek kivizsgálását és kezelését a társszakmák bevonásával helyben el tudjuk végezni. A labor eredményeket rövid határidővel emailben küldjük pácienseinknek. A hormontermelő szervek krónikus betegségei rendszeres endokrinológiai kontrollvizsgálatot tesznek szükségessé, melyre várólista nélkül biztosítunk előjegyzést. Belgyógyász- endokrinológus szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal várják pácienseiket.

Sebészet, proktológia

Sebészeti, proktológiai, érsebészeti szakrendelésünkön a hozzánk forduló betegek sebészeti, érsebészeti vizsgálatát végezzük. Ennek keretein belül a részletes kórelőzmény felvétel után és a beteg korábbi orvosi dokumentációjának áttekintését követően fizikális vizsgálat következik. Indokolt esetben aranyeres panaszok, véres széklet, fájdalmas széklet ürítés, székelési habitus megváltozása esetén elvégezzük a végbél áttekintését rectoscoppal. Érbetegeknél, szükség szerint mini Doppler készülékkel végzünk áramlás vizsgálatot. Pókháló vénák injekciós kezelése klinikánkon betegeink számára elérhető. Doppler ultrahang vizsgálat az erek áramlás vizsgálatára magasan képzett szakemberek segítségével szintén betegeink rendelkezésére áll. A beteggel való konzultáció a vizsgálati eredmények ismeretében történik és amennyiben további vizsgálatok szükségesek, ezekre javaslatokat teszünk. Bőrelváltozások helyi érzéstelenítésben történő sebészeti, elektrosebészeti eltávolítása rendelésünkön történik.

Belgyógyászat

Belgyógyászati rendelésünkön részben a panaszmentes páciensek szűrővizsgálatát végezzük. Cégek munkahelyi szűrését is vállaljuk. Családi és manager szűréseket is végzünk. A magas vérnyomás okának feltárásához és a gyógyszeres kezeléséhez 24 órás vérnyomásmérés, 24 órás EKG intézetünkben működik. Magas koleszterin, triglicerid, a cukorbetegség diagnosztikája és kezelése elérhető belgyógyászati rendelésünkön. A májat és a gyomor-bélrendszert érintő betegségekkel szintén belgyógyászaink foglalkoznak. Pajzsmirigy problémák diagnosztikájához és kezeléséhez laborunk és ultrahang rendeléseink nyújtanak segítséget belgyógyászainknak.

Kardiológia

Kardiológiai rendelésünkön részben a panaszmentes páciensek szűrővizsgálatát végezzük. Nyugalmi EKG, terheléses EKG, 24 órás EKG, 24 órás vérnyomásmérés, szív ultrahang vizsgálatok segítik a még panaszokat nem okozó szív-érrendszeri betegségek mielőbbi feltárását. Fiatalok,sportolók, várandósok kardiológiai állapot felmérése és a műtét előtti kardiológiai kivizsgálás szintén elérhető rendelésünkön.

Milyen panasz esetén kell kardiológushoz fordulni?

Fulladás, mellkasi fájdalom, szívdobogás-palpitáció érzet, végtag ödéma, de terhelő családi körelőzmény esetén is feltétlenül jelentkezzen kardiológusnál. Magas vérnyomás, magas koleszterin, emelkedett vérzsir, vércukor,dohányzás, elhízás esetén rendszeres kardiológiai vizsgálata javasolt. 40 éves kor felett panaszmenteseknél is éves kardiológiai szűrés ajánlott. Kardiológus szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal várják a Budakeszi Medical Orvosközpontban.

Teljes körű ultrahang rendelés

  • Emlő ultrahang
  • Pajzsmirigy ultrahang
  • Hasi ultrahang
  • Izületi ultrahang
  • Nyaki ér ultrahang
  • Végtagi ér ultrahang
  • Lágyrész ultrahang

Foglalkozás egészségügy, üzemorvos

A munkakörülmény egészségkárosító hatásainak munkahigiénés és munkalélektani vizsgálata. Munkavégzés (fizikai és szellemi munka), egészségkárosító hatásainak vizsgálata. A munkaköri alkalmasság orvosi vizsgálataés véleményezése. A szakmai alkalmasság orvosi vizsgálata és véleményezése.

Labordiagnosztika

Teljeskörű labordiagnosztikai szolgáltatásaink várólista és beutaló nélkül érhetőek el pácienseink részére. Szakorvosaink által összeállított kedvezményes labor csomagjaink segítik a gyors diagnózis felállítását. A labor leleteket rövid határidővel emailben küldjük el pácienseink részére. A labor árlistákat és csomag ajánlatainkat ezen a linken tudja megtekinteni.