Budakeszi Medical Orvosközpont

Budakeszi, a budai kerületek és a Zsámbéki medence lakóinak magán egészségügyi ellátására hoztuk létre a Budakeszi Medical Orvosközpontot. Beutaló, várólista nélkül kulturált környezetben várják magasan képzett szakorvosaink. A gyógyításban eltöltött több évtizedes tapasztalatunk segíti betegeink mielőbbi teljes gyógyulását.

Nőgyógyászat

Nőgyógyászati magánrendelésünkön egyrészt a panaszmentes páciensek szűrővizsgálatát végezzük. A nőgyógyászati szűrővizsgálat, a méhnyak cytológia és a kismedencei szervek ultrahang vizsgálata minden már házaséletet élő panaszmentes nő számára évente javasolt. A nőgyógyászati panasszal érkezők számára széles körű diagnosztikai eszköztár áll rendelkezésre. A magas minőségű ultrahang készülék, a kiterjesztett méhnyak cytológia- a "MEDSERV" plussz- és a HPV tipizálás mellett teljeskörű mikrobiológiai vizsgálatok, STD csomagok, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Gardnerella, Neisseria, általános baktérium és gomba vizsgálatok, vérvizsgálatok segítik a panaszok okának pontos feltárását. Terhesgondozáshoz vérvételi laborral helyben rendelkezünk, ugyanúgy CTG/NST vizsgálattal is. A vizsgálatok leleteit emailben rövid határidővel juttatjuk el betegeinkhez.

Endokrinológia

Endokrinológiai rendelésünkön belgyógyász endokrinológus szakorvosaink a hormonális rendellenességek kivizsgálását és kezelését végzik. Indokolatlan testsúly változások, fokozott szőrnövekedés, zsíros, pattanásos bőr, striák, hajhullás, menstruációs zavarok, meddőség esetén endokrinológiai kivizsgálás szükséges. A pajzsmirigy gyulladása, alul vagy túlműködése, pajzsmirigy műtét utáni utánkövetés, a növekedési zavarok, inzulin rezisztencia, PCOS, elhízás, cukorbetegség kivizsgálása az endokrinológus feladata. Mivel klinikánkon teljes körű labordiagnosztika és ultrahang rendelés működik, az endokrinológiai kórképek kivizsgálását és kezelését a társszakmák bevonásával helyben el tudjuk végezni. A labor eredményeket rövid határidővel emailben küldjük pácienseinknek. A hormontermelő szervek krónikus betegségei rendszeres endokrinológiai kontrollvizsgálatot tesznek szükségessé, melyre várólista nélkül biztosítunk előjegyzést. Belgyógyász- endokrinológus szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal várják pácienseiket.

Teljes körű ultrahang rendelés

  • Emlő ultrahang
  • Pajzsmirigy ultrahang
  • Hasi ultrahang
  • Izületi ultrahang
  • Nyaki ér ultrahang
  • Végtagi ér ultrahang
  • Lágyrész ultrahang

Foglalkozás egészségügy, üzemorvos

A munkakörülmény egészségkárosító hatásainak munkahigiénés és munkalélektani vizsgálata. Munkavégzés (fizikai és szellemi munka), egészségkárosító hatásainak vizsgálata. A munkaköri alkalmasság orvosi vizsgálataés véleményezése. A szakmai alkalmasság orvosi vizsgálata és véleményezése.

Labordiagnosztika

Teljeskörű labordiagnosztikai szolgáltatásaink várólista és beutaló nélkül érhetőek el pácienseink részére. Szakorvosaink által összeállított kedvezményes labor csomagjaink segítik a gyors diagnózis felállítását. A labor leleteket rövid határidővel emailben küldjük el pácienseink részére. A labor árlistákat és csomag ajánlatainkat ezen a linken tudja megtekinteni.